A fogszabályozás menete

Miután a lenyomat a laboratóriumba megérkezik, hozzávetőlegesen négy hét szükséges a teljesen egyénre szabott fogszabályozó elkészítéséhez. A fogszabályozás kezdéskor dr Dedeyan Harutjun fogszabályozó szakorvos egy precíz művelettel a fogszabályozót a fogsor belső oldalára rögzíti. Miután a fogszabályozó felkerül, további ellenőrzések szükségesek a fogszabályozás befejezéséig.

Láthatatlan, intelligens, egyénre szabott és egyedi csakúgy, mint a fogszabályozó viselői

Az INCOGNITO a tinédzser és a felnőtt fogszabályozó készülékek új generációja, 100 százalékosan egyedi és egyénre szabott. Ahogyan nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma INCOGNITO fogszabályozó sem.

Az INCOGNITO 100 százalékosan egyénre szabott fogszabályozó

Az INCOGNITO a fogak belső oldalán kerül felhelyezésre, így senki nem veszi észre, hogy Ön fogszabályozót visel, hacsak nem mondja el. Ezt az egyedülálló fogszabályozót a legkorszerűbb technológiával gyártják, és 100 százalékosan egyénre szabják, igazodva az Ön fogainak alakjához és fogállásához, biztosítva ezzel a kívánt végeredményt. Az INCOGNITO fogszabályozóval hatékony és hatásos a fogmozgatás, és rendkívül esztétikus.

Szinte bárki viselhet INCOGNITO fogszabályozót. Viselheti egy 13, de akár 60 éves férfi és nő is. Bárki, aki hagyományos fogszabályozót viselhet, hordhatja az INCOGNITO fogszabályozót is. Azok a felnőttek és serdülők, akiknek maradandó fogaik épek, viselhetnek INCOGNITO fogszabályozót. Mindazonáltal, a fogszabályozó szakorvos véleménye a döntő.

Ki visel INCOGNITO fogszabályozót?
  • azok, akik a fogaik elülső felszínének esetleges sérüléseit szeretnék elkerülni
  • azok, akiket zavar a hagyományos látható fogszabályozó viselése
  • zenészek, akik fúvós hangszereken játszanak
  • felnőttek és tinédzserek, akik rendszeresen sportolnak
Hogy néz ki az INCOGNITO fogszabályozó?

Az INCOGNITO fogszabályozó egyedi tervezésű és testre szabott. A fogak belső oldalára kerül felhelyezésre, a nyelv felöl, az optimális kényelem, megjelenés és hatékonyság érdekében. Az fogszabályozó nem zavarja Önt beszéd közben. A különleges iWires™-ívek segítik a helyes fogmozgatást.

Miért különleges az INCOGNITO fogszabályozó?

Mert 100 százalékosan testre szabott, a kívánt eredmény eléréséért. Dr Dedeyan Harutjun fogszabályozó szakorvos által levett lenyomat alapján, az INCOGNITO fogszabályozó rendelésre készül Önnek. A legújabb CAD/CAM robot-technológiával és iWires™-ívvel készül. Jelenleg nincs a piacon más fogszabályzó, amely 100 százalékosan egyénre szabottan készülne.

Hosszabb az INCOGNITO fogszabályozóval történő fogszabályozás?

Nem. A legtöbb páciens esetében a fogszabályozási idő rövidebb, mint a hagyományos fogszabályozóval, ugyanakkor minden páciens más, és csak a fogszabályozó szakorvos tudja pontosan meghatározni, mennyi ideig fog tartani a fogszabályozás.

Az INCOGNITO fogszabályozó drágább, mint a hagyományos?

A legtöbb orvos a hagyományos fogszabályozótól eltérően többet kér az INCOGNITO fogszabályozóért, mert magasabbak a laboratóriumi költségek. Az INCOGNITO fogszabályozó ára 30 de akár 50 százalékkal is magasabb lehet a hagyományos fogszabályozóktól.

Bejelentkezés fogszabályozásra

Amennyiben az általunk kínált kezelési lehetőségek felkeltették érdeklődését, kérem jelentkezzen be rendelőnkbe!

Bejelentkezés

Kérdések a szakorvoshoz

Amennyiben kérdései lennének a szakorvoshoz, kérem használja az alábbi lehetőséget.

Kérdések

incognito

inspire

damonpic

claritypic

fogszabályozás elérhetősége

Cím: 1051 Budapest, Hercegprímás utca 9. fsz./1
GPS:  47.501347, 19.052973
Telefon:  +36-1-302-7082, 
Mobil:   +36-30-294-7270

Nagyobb térképre váltás