Az egyetlen tiszta választás - az esztétikus megjelenésért.

inspire2

Az Inspire ICE fogszabályozó készülékek, az egyedülálló átlátszóságuk révén diszkrét megoldást kínálnak Önnek, fogszínére való tekintet nélkül. Nem piszkolódnak, vagy színeződnek el idővel, így a fogszabályozás végéig szép megjelenést adnak.

A kompromisszummentes eredményekért.

Néhány, a reklámokban látott kivehető, áttetsző fogszabályozó készülék, csábító alternatívának tűnhet. Ugyanakkor ezek folyamatos ellenőrzést igényelnek, és nem mozgatják a fogakat olyan hatékonyan, mint a rögzített merevítők. Az Inspire ICE, az egyetlen igazán esztétikus és hatékony fogszabályozó, amely kompromisszummentes eredményeket kínál Önnek.

Az Ön kényelméért...

Az Inspire ICE, maximális kényelemet nyújtó fogszabályozó, szabadalmaztatott sima felületű kidolgozással. Ez is egy újabb indok arra, hogy a páciensek 96 százaléka (egy nemrég elvégzett felmérés szerint), az esztétikai fogszabályozó készülékek közül az Inspire ICE -t választotta.

Gyerekeknek és felnőtteknek.

Soha nem késő hogy úgy mosolyogjon, ahogyan Ön mindig is szeretett volna. Az Inspire ICE fogszabályozóval minden korban képes lesz gyorsan elérni a kívánt eredményt, miközben viselése fiatalos marad. Sőt mi több, az Inspire ICE merevítők az egyetlen kristálytiszta átlátszó merevítők a piacon, így semmilyen változást nem okoz az aktív életmódjában.

Büszkék vagyunk, hogy az Inspire ICE -t ajánlhatjuk pácienseinknek

Termékeink a legmagasabb minőségű esztétikai fogszabályozó készülékek jelenleg a piacon. A szabadalmaztatott, zafíranyagból készített Inspire ICE fogszabályozók az egyetlen kristálytiszta merevítők, nemcsak diszkrétek, gyakorlatilag láthatatlanok.

Bejelentkezés fogszabályozásra

Amennyiben az általunk kínált kezelési lehetőségek felkeltették érdeklődését, kérem jelentkezzen be rendelőnkbe!

Bejelentkezés

Kérdések a szakorvoshoz

Amennyiben kérdései lennének a szakorvoshoz, kérem használja az alábbi lehetőséget.

Kérdések

incognito

inspire

damonpic

claritypic

fogszabályozás elérhetősége

Cím: 1051 Budapest, Hercegprímás utca 9. fsz./1
GPS:  47.501347, 19.052973
Telefon:  +36-1-302-7082, 
Mobil:   +36-30-294-7270

Nagyobb térképre váltás